logo



produkt



Charakterystyka:

  • przeznaczony do przetaczania produktów spożywczych wymagających zastosowania gumy pozbawionej zapachu i smaku, takich jak: woda pitna, mleko, produkty mleczne, soki, moszcze, napoje o zawartości alkoholu: niebieskie (stężenie max 40%), białe (stężenie max 40%), czerwone (stężenie max 96%) i żywnością kwaśną o pH ≤4,5,
  • temp. pracy: od -30°C do +70°C, okresowo do +140°C podczas przemywania węża gorącą wodą lub parą wodną,
  • warstwa wew.: gumowa, EPDM biała, gładka,
  • wzmocnienie: tekstylne,
  • warstwa zew.: gumowa, EPDM/SBR, niebieska, czerwona lub biała, z odciskiem tkaniny.

Tablica Parametrów:

Dostępne średnice 8 - 300 mm
Długości 10 - 20 m
Grubości ścianek 5,5 - 8,5 mm
Ciśńcienie pracy 0,2 - 2,5 MPa
Ciśnienie rozrywające 0,6 - 7,5 MPa